Katalóguskeresés - kurzor villog

 

Nyitó oldali csempék

Tartalom megjelenítő

Júliustól elérhető könyvtárunkban a ProQuest Central

Örömmel tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy új forrással gazdagodott az Országgyűlési Könyvtár adatbázis-kínálata: 2021. július 1-től teljes körűen hozzáférhető a ProQuest Central multidiszciplináris adatbázisrendszer, amely 47 önállóan is használható gyűjteményében 12 ezer teljes szövegű kurrens periodikát dolgoz fel társadalomtudományi, bölcsészettudományi, üzleti, orvostudományi, pedagógiai, természet- és műszaki tudományi és interdiszciplináris területeken. A tudományos folyóiratok mellett szakmai folyóirat, napilapok, műhelytanulmányok, doktori értekezések, videók és más dokumentumok is elérhetők az 1970-es évektől napjainkig.

A ProQuest sokféle igényt kielégítő komplex adatbázisa egyszerű, felhasználóbarát keresőfelületével lehetővé teszi az integrált keresést egyidejűleg minden gyűjteményben, de ha szükséges, a tartalomkínálatban szereplő több ezer kiadvány címei között is szabadon böngészhetünk, illetve műfaj szerint is szűkíthetjük a keresést.

Az eduID bejelentkezés segítségével bárhonnan és bármely eszközről használható forrás jelentősen megkönnyíti az önálló kutatást, valamint a szakirodalmi tájékozódást.

Az adatbázis a https://www.proquest.com/ oldalon érhető el térítéses olvasójeggyel rendelkező olvasóink számára.

Bannerek

Olvasói fiók

Magyar Jogi Portál

Országház Könyvkiadó

MPGY

Muzeális

Soltész bibliográfia

Steindl

Fotótár

Kisebbség - v5

ADT logo