Látogatócsoportok - parallax

 

Látogatócsoportok fogadása

Könyvtárunk lehetőséget biztosít az intézmény csoportos látogatására, részletesebb megismerésére. A program egy prezentáció megtekintését, majd olvasótermi rövid sétát foglal magában. A kb. 1-1,5 óráig tartó látogatás során a csoportokat könyvtárosok kalauzolják.
Várjuk csoportok jelentkezését közgyűjteményekből, elsősorban a könyvtár fő gyűjtőköri tudományterületein (jogtudomány, politikatudomány, történelem) képzést nyújtó egyetemekről, valamint az Országgyűlési Könyvtárral együttműködési megállapodást kötött intézményekből.
Középiskolás csoportok közül a 11–12. osztályos tanulókat fogadjuk.
Egyesületek, klubok, idegenvezetők által szervezett csoportok jelentkezését kapacitás függvényében tudjuk elfogadni, erről minden esetben egyedileg döntünk.
Az egyéni látogatókat, családokat szeptemberben, a Kulturális Örökség Napjain várjuk, melynek programjaira a meghirdetést követően lehet regisztrálni.

  • Csoportokat hétfőtől csütörtökig 9 és 16 óra között, pénteken 9 és 14 óra között fogadunk.
  • A maximális létszám 25 fő.
  • A látogatásról a tervezett időpont előtt legalább két héttel egyeztetni szükséges az alább megadott telefonszámon vagy e-mail-címen. Miután a könyvtár elfogadta az időpontot, az itt letölthető jelentkezési lapot kitöltve el kell küldeni a látogatás előtt öt munkanappal a latogatas(kukac)ogyk.hu e-mail-címre. A személyes adatokat kizárólag számítógéppel kitöltött formában fogadjuk el.

A látogatás tartalmi részleteinek egyeztetése és további információk:
Karacsné Isaszegi Edit
Tel.: +36 1 441 4208
Mobil: +36 30 297 4612
E-mail: latogatas(kukac)ogyk.hu

Bannerek

Olvasói fiók

Magyar Jogi Portál

Országház Könyvkiadó

MPGY

Muzeális

Soltész bibliográfia

Steindl

Fotótár

Kisebbség - v5

ADT logo