Katalóguskeresés - kurzor villog

 

Nyitó oldali csempék

Tartalom megjelenítő

Várjuk egy sétára az Országgyűlési Könyvtárban! – Kulturális Örökség Napjai 2019

Idén szeptember 21-22-én kerül sor a Kulturális Örökség Napjaira, melynek célja, hogy ráirányítsa a figyelmet épített környezetünk értékeire. Ezen a különleges hétvégén olyan épületek és intézmények kapui is megnyílnak a nagyközönség előtt, melyekbe az év más napjain nem nyerhetünk bebocsátást, de az egyébként nyilvános intézmények is egyedi, más alkalommal nem látható programokkal készülnek erre a két napra.

Az Országház és benne Országgyűlési Könyvtár is minden évben részt vesz az eseménysorozatban. Idén sem lesz ez másképp, magyar vagy angol nyelvű vezetéssel, valamint tárgy- és könyvkiállításokkal várjuk majd az érdeklődőket a KÖN mindkét napján, melynek alkalmával megismerhetik több mint száz éves könyvkötészeti gépeiket, sőt akár ki is próbálhatnak néhányat közülük. Mindemellett alkalmuk nyílik beiratkozni a könyvtárba, illetve megvásárolhatják az Országház Könyvkiadó eddig megjelent köteteit is.

Az elmúlt évek gyakorlatától eltérően idén kizárólag akkor látogathatnak el a könyvtárba ezen a hétvégén, ha ingyenesen regisztrálnak szervezett könyvtári sétáink valamelyikére, amit a rendezvénynek szentelt parlamenti regisztrációs felületen tehetnek meg a „Könyvtárlátogatás” menüpontra kattintva: https://konseta.parlament.hu/web/.

Jöjjön el ön is, és tudjon meg többet az ország egyik legimpozánsabb nyilvános könyvtárának gazdag gyűjteményéről és fordulatos történetéről!

Villám Judit KÖN 2018

Könyvtári séta 2018

Bannerek

Olvasói fiók

Magyar Jogi Portál

Országház Könyvkiadó

MPGY

Muzeális

Soltész bibliográfia

Steindl

Fotótár

Kisebbség - v5

ADT logo