Aktuális információk

Kedves Olvasóink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az egyes intézmények veszélyhelyzeti működéséről szóló 353/2022. (IX. 19.) Kormányrendelet alapján az Országgyűlési Könyvtár helyiségeiben a fűtés útján biztosított léghőmérséklet nem haladhatja meg a 18 Celsius-fokot.

Katalóguskeresés - kurzor villog

 

Nyitó oldali csempék

Tartalom megjelenítő

Vissza Változás a könyvtár megközelítésében

Kedves Olvasóink!

November 7-től, keddtől átmenetileg megváltozik a könyvtár megközelítési útvonala (közművesítési munkálatok miatt ez mintegy másfél hónapig tart).

Továbbra is a Parlament déli oldalát javasoljuk megközelíteni, de az Andrássy szobornál található lépcsőnél először dunai rakpart szintjére szükséges lemenni. A szokásos bejárathoz, a XXV-ös kapuhoz a Duna partról felvezető lépcsőn lehet feljutni. A rácsnál az Országgyűlési Őrség tagja fogadja a látogatónkat, ahol megtörténik az első ellenőrzés. Majd ezt követően lehet tovább haladni a könyvtár bejáratához a szokásos módon.

A mozgásukban korlátozott személyek, akik számára nehézséget okoz a hosszú lépcsősor előzetes bejelentkezést követően (beiratkozas@ogyk.hu, 441-4133) a Parlament Látogatóközpontján keresztül tudnak eljutni a könyvtárba.

Köszönjük szíves megértésüket és türelmüket!

Bannerek

Olvasói fiók

Magyar Jogi Portál

Országház Könyvkiadó

MPGY

Muzeális

Soltész bibliográfia

Steindl

Fotótár

Kisebbség - v5

ADT logo

Vr séta - v1