Katalóguskeresés - kurzor villog

 

Nyitó oldali csempék

Tartalom megjelenítő

Részvételünk az ELTE-ÁJK Orientációs Napokon

2017. szeptember 4. és 6. között a hagyományokhoz híven ismét megrendezésre került az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán az Orientációs Napok rendezvénysorozat, melynek célja, hogy megteremtse az elsőéves jogász, kriminológus és politológus hallgatók szakmai és közösségi integrációjának alapjait. Az Országgyűlési Könyvtár lelkes csapata az esemény harmadik napján, szeptember 6-án volt jelen, amikor az egyetemi intézmények és diákszervezetek mutatkoztak be, a diákok interaktív programokon vehetnek részt, amelyeket a Karon működő tudományos diákkörök, szakkollégiumok, diákegyesületek, diákklubok és fontosabb kari szervezeti egységek szerveztek.

A könyvtár pultjánál ingyenes beiratkozási lehetőséget kínáltunk a hallgatóknak és az oktatóknak, valamint könyvtári szóróanyagokkal és tájékoztató kiadványokkal is készültünk. Az eseményre ellátogató diákok nagy érdeklődést mutattak a könyvtár iránt: a nap folyamán több 87 diák iratkozott be a könyvtárba és számos kérdés hangzott el a könyvtári szolgáltatásokkal, az elérhető adatbázisokkal kapcsolatban, melyekre a szakreferensi csoport jelen lévő munkatársai örömmel válaszoltak.

Reméljük, hogy az Orientációs Napokon beiratkozott diákok közül minél több hallgatót üdvözölhetünk majd a rendszeres könyvtárhasználóink sorában!

ELTE-ÁJK

Bannerek

Olvasói fiók

Magyar Jogi Portál

Országház Könyvkiadó

MPGY

Muzeális

Soltész bibliográfia

Steindl

Fotótár

Kisebbség - v5

ADT logo