Katalóguskeresés - kurzor villog

 

Nyitó oldali csempék

Tartalom megjelenítő

Kutatók Éjszakája - 2014

Gondolt már arra, hogy milyen érzés lehet végig sétálni az ország házának árkádsora alatt, gyönyörködve a Duna és a budai panoráma különleges látványában, miközben részese lehet egy időutazásnak, melyben megismerkedhet az Országgyűlési Könyvtár múltjával és jelenével?

Talán izgalmas élményt nyújtana, ha feltérképezhetné az Országgyűlési Könyvtár régi, különleges és egyedi állományát, melyet egy virtuális világgal összekapcsolva fedezhetne fel?

Vajon szívesen kipróbálna egy lebilincselő interaktív játékot, melynek néhány másodperc alatt Ön lehet a főszereplője?

Kíváncsi a "Titkok Könyvtárára", amelyben egy pillanat alatt visszarepítjük a múltba, miközben minden érzékszervét elvarázsoljuk?

Szívesen kipróbálná, hogy milyen egy tökéletes helyen, a legjobb időpontban egy csésze kávé aromáját megízlelni, miközben korabeli újságot olvashat és a 20-as évekbe csöppenhet vissza?

* * *

"A játék a kutatás legjobb módja." Albert Einstein

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor egy különleges könyvtári sétára invitáljuk, interaktív környezetben. A séta alatt egyfajta időutazásban lesz része, ahol a múlt és a jelen egy-egy villanásával varázsoljuk el. Egy "tárlatvezető" segítségével a technika korszerű vívmányainak támogatásával részese lehet a kultúra, a társadalom és a technika fejlődésének. Azonban ez a séta nem egy passzív testmozgásnak fog megfelelni, mivel igénybe vesszük a kreativitását, az interakcióit, a felfedező és kutató képességét és ezáltal valódi bepillantást engedünk a "Titkok Könyvtárába". Több lesz ez a nap, mint általában az eddigiek, hiszen számos lélekpillanatot élhet meg 2014. szeptember 26-án, a Kutatók Éjszakáján az Országgyűlés Könyvtárában. Hagyja magát elvarázsolni!

A séta kezdési időpontjai: 15:00, 16:15, 17:25, 18:35, 19:45, 20:55 óra, amelyeket csak előzetes regisztrációt követően lehet igénybe venni. Kattintson a választott időpontra, ha regisztrálni szeretne!

| 15:00 | 16:15 | 17:25 | 18:35 | 19:45 | 20:55 |

Ha regisztrációjával gondja van, vagy már regisztrált időpontját törölni szeretné, kérjük jelezze a kutatokejszakaja@ogyk.hu e-mail címre a pontos adatok megadásával.

Minden órában előre megadott időpontban indul az országházi kirándulás. Egy séta időtartama, maximum: 70 perc. A csoport létszáma maximum: 18 fő (18 év feletti). Egy csoportban plusz 5 fő gyermek (6-17 év) tartózkodhat.

A weboldalon történő előzetes regisztrációt követően az Országház I. kapujánál fogadjuk a vendégeket.

(Cím: 1054 Budapest, Kossuth tér 1-3., a Kossuth téri metró kijáratához közel).

Regisztráció nélkül nem áll módunkban az Országházhoz érkező érdeklődőket beléptetni. Kérjük, hogy a regisztrált kezdési időpont előtt 15 perccel szíveskedjenek a helyszínre érkezni, hogy a Parlamentbe való bejutást rugalmasabbá tehessük. A későn érkezőket nincs lehetőségünk megvárni.

Kellemes kikapcsolódást kívánunk!


Figyelem!

Információk a "Tudás Háza" játékunkra jelentkezett csapatok számára:

Bannerek

Olvasói fiók

Magyar Jogi Portál

Országház Könyvkiadó

MPGY

Muzeális

Soltész bibliográfia

Steindl

Fotótár

Kisebbség - v5

ADT logo