Katalóguskeresés - kurzor villog

 

Nyitó oldali csempék

Tartalom megjelenítő

Április 30-ig a könyvtárunkban is tesztelhető az Akadémiai Kiadó e-könyvkínálata!

2015-ben, akkor még maroknyi címlistával indult az Akadémiai Kiadó új multidiszciplináris szolgáltatása, a MeRSZ (Magyar Elektronikus Referenciamű Szolgáltatás). A kezdetek óta azonban többszörösére bővült a kínálat, e pillanatban tucatnyi tudományterületről 170 művet tartalmaz, mely szám pedig ez év végéig a kiadó tervei szerint csaknem kétszeresére nőhet. A jelenleg hozzáférhető művek listáját tematikus bontásban itt találja, ahol megismerheti az e-könyv gyűjtemény praktikus funkcionalitásait is.

A kiadó szeretné, ha a felsőoktatásban tanulók és tudományos munkát végzők minél szélesebb köre megismerné az új szolgáltatást, ezért március 20-ával hat hetes próbaidőszakot hirdetett az EISZ konzorcium tagintézményeiben.

Ennek eredményeképp április 30-ig az Országgyűlési Könyvtárban is szabadon olvashatók a MeRSZ e-könyvei, illetve a rendszer további funkcionalitásai is kipróbálhatók.

Ha érdeklődik a lehetőség iránt, és a könyvtár beiratkozott olvasója, próbálja ki bátran a szolgáltatást a könyvtár területén elhelyezett számítógépeken vagy saját eszközén: http://eisz.mersz.org/

Amennyiben bizonytalan a rendszer használatát illetően, keresse szakreferenseinket az olvasóteremben!

Kellemes böngészést kívánunk!


MeRSZ Trial

Bannerek

Olvasói fiók

Magyar Jogi Portál

Országház Könyvkiadó

MPGY

Muzeális

Soltész bibliográfia

Steindl

Fotótár

Kisebbség - v5

ADT logo