Katalóguskeresés - kurzor villog

 

Nyitó oldali csempék

Tartalom megjelenítő

Próbahozzáférés a Gale LegalTrac forrásaihoz

Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2016. december 9-ig próbahozzáférés keretében teljes körűen elérhető a könyvtár területén a Gale tartalomszolgáltató LegalTrac nevű jogi szakirodalmi gyűjteménye a térítéses olvasójeggyel rendelkező látogatóink számára.

Az adatbázis 250 jogi vonatkozású folyóirathoz kínál teljes szövegű, 1500 további jogi kiadvány tartalmához pedig bibliográfiai szintű hozzáférést. Az egységes keresőfelületen bármilyen jogi szakterület szakirodalmát fellelhetjük egyetlen keresőkérdéssel. A Gale Power Search platformon számos kényelmi funkció szolgálja az eredményes kutatást, így a rendszer a többi közt idézési segédletet, letöltési, küldési, nyomtatási, jegyzetelési lehetőséget biztosít a felhasználó számára, de a kutató akár mp3 formátumban is meghallgathatja az önt érdeklő szakirodalmat.

Az adatbázis tartalmainak minőségét az American Association of Law Libraries biztosítja, amely évente felülvizsgálja a LegalTrac tartalmát, javaslatokat fogalmazva meg a válogatás szempontjaira és tartalomfejlesztésre, -bővítésre nézve.

A gyűjtemény a joghallgatók és gyakorló szakemberek számára egyaránt értékes segédletként szolgálhat a szakirodalmi kutatás során.

Látogasson el hozzánk és böngéssze ön is a Gale jogi tartalmait!

Bannerek

Olvasói fiók

Magyar Jogi Portál

Országház Könyvkiadó

MPGY

Muzeális

Soltész bibliográfia

Steindl

Fotótár

Kisebbség - v5

ADT logo