Katalóguskeresés - kurzor villog

 

Nyitó oldali csempék

Tartalom megjelenítő

Kulturális Örökség Napjai a könyvtárban - A hétvége, ami más, mint a többi

Az Országgyűlési Könyvtár évek óta töretlen lelkesedéssel vesz részt a Kulturális Örökség Napjai (KÖN) című rendezvénysorozat programjában. Idén szeptember 17-18-án kerül sor az eseményre, melynek során az év többi napján a nyilvánosság kizárásával működő intézmények kapui is megnyílnak a nagyközönség előtt.

Ezeken a napokon 10 és18 óra között az Országgyűlési Könyvtár is más oldaláról mutatkozik be a látogatók előtt. Idén is számos kiállítással készülünk, a könyvtár gyűjteményeinek bemutatása mellett megemlékezve a 225 éve született Széchenyi Istvánról, a 450 éve elhunyt Zrínyi Miklósról és a hazai műemlékvédelem atyjáról, Forster Gyuláról is. A kiállításokon túl ugyanakkor megismerhetik a könyvtár könnyedebb arcát is: részt vehetnek interaktív játékainkon, fotózkodhatnak korhű ruhába öltözött kollégánkkal, gyermekeikkel együtt alkothatnak kreatív sarkunkban, vasárnap pedig egy koncerttel is kedveskedünk látogatóinknak.

A remek programok mellett ugyanakkor szombaton nélkülözniük kell a könyvtár hagyományos szolgáltatásait, olvasókat, kutatókat nem áll módunkban fogadni az olvasóteremben.

Szeretettel várjuk önöket a KÖN könyvtári programjain, szombaton és vasárnap egyaránt!

Bannerek

Olvasói fiók

Magyar Jogi Portál

Országház Könyvkiadó

MPGY

Muzeális

Soltész bibliográfia

Steindl

Fotótár

Kisebbség - v5

ADT logo